Найцікавіші Додатки вересня для Android

Розробники програм щоденно намагаються перевершити себе, щоб вразити користувачів надзвичайними можливостями їхніх пристроїв. Величезна кількість нових додатків для Android виходить кожного дня, тому,  навіть половину з них важко відслідкувати, вже не кажучи про те, щоб відібрати найкращі з найкращих, але якщо вам так кортить спробувати щось нове, перегляньте добірку найцікавіших додатків Android за останній місяць!

HD МКС Live

Ця програма дозволяє підключитися до камер МКС, спостерігати за Землею в прямому ефірі і стежити за польотом станції. У HD МКС Live доступні два канали. Перший передає HD-зображення з камери на зовнішній стороні МКС з музичним супроводом. Другий – з однієї з безлічі інших камер, в тому числі і з тих, які встановлені всередині станції.

 

Fluxy 

Fluxy – це новий додаток для запису екрана. Принцип його роботи передбачає періодичне вмикання для того, щоб зафіксувати, що саме ви робите на вашому телефоні в певні відрізки часу. Програма зберігає скріншоти та відтворює їх у хронологічній послідовності. Інтерфейс доволі простий, проте продукт користується неабиякою популярністю.  І в рамках обліку часу та активності, а можливо, заради цікавості. Додаток безкоштовний, додаткові функції доступні платно.

 

Gyroscope

Гіроскоп – це нова програма для фітнесу. Переносить ваші дані з інших фітнес-додатків, або дозволяє вам зробити це вручну. Додаток рахує кроки, слідкує за фізичними параметрами, вагою та іншими показниками. Безкоштовна версія розрахована на загальні дані. Платна має більше функцій, включаючи графіки сну, настрою та іншу аналітику. Додаток ще у бета-версії, тому деякі проблеми з роботою не виключені.

 

Mixer Create

Mixer Create – це мобільна версія сервісу Mixer, аналога Twitch. Додаток можна використовувати для стрімінгу ігор з смартфонів на IOS та Android. Для IOS є додаткова вимога: гра повинна підтримувати технологію ReplayKit, щоб її можна було транслювати з iPhone чи iPad. Є вбудований чат для спілкування з глядачами.

 

Калькулятор від Xiaomi

Безкоштовний калькулятор з MIUI вже доступний в Google Play для всіх пристроїв на Android 4.1 і вище. Він відрізняється широкими можливостями і зручним інтерфейсом. У Калькуляторі можна конвертувати різні величини на зразок валют, температур і довжин, розраховувати платежі по іпотеці і навіть вирішувати логарифми.

 

Pacifica – Stress & Anxiety

Додаток допомагає контролювати свій настрій і краще справлятися з труднощами. Він об’єднує відразу декілька інструментів, включаючи методики когнітивно-поведінкової терапії, яка застосовується при лікуванні депресії, станів тривожності та інших хвороб.

 

За матеріалами: https://lifehacker.ru, http://www.androidauthority.com

 

Comments are closed.