Лист до Миколая: найкращі подарунки для великих і малих

В продовження теми подарунків пропонуємо вам ще декілька ідей, що попросити у Миколая або подарувати самому на Різдвяні свята.

№1. Ручка, яка малює усіма кольорами світу 

Саме такою ручкою вам потрібно писати наступний лист до Святого, таємне послання до коханої людини чи постер про вечірку на Новий рік! Унікальний гаджет Cronzy з чорнилами CMYKW здатен на неймовірні речі! Для того, щоб задати колір, який вам необхідний, лише піднесіть ручку до предмету з необхідним вам кольором і вона просканує його для кінцевого результату. Крім того, палітру можна задавати за допомогою Додатку, розробленого для всіх видів мобільних операційних систем: від iOS до Windows Phone. 

 

№2 SSD-накопичувач на 60 ТБ

Новорічні свята – це величезна купа моментів, які хочеться зберегти і тепер не доведеться мучитись питанням, що видалити з надзвичайно важливої інформації, яку ми щоденно збираємо на свої пристрої. Такий необхідний девайс представила цього року Seagate Technology – американська компанія, яка спеціалізується на засобах збереження даних. Її найновіше рішення може зберігати 60 терабайт інформації, а це 400 мільйонів фото найвищої якості! Накопичувач має високу швидкість зчитування – 1,5 Гб за секунду, при швидкості послідовного запису в 1 Гб за секунду. Ви можете спокійно фотографувати далі))

 

№3 Апарат для приготування алкоголю

В принципі, українців важко здивувати таким ноу-хау, але Alchema  мало схожа на павукоподібні агрегати, відомі нашим батькам в часи сухого закону чи дорожнечі. Сучасний апарат допоможе підготуватись до свят і порадувати вас та ваших гостів ароматною медовухою, сидром чи, навіть, молодим вином. Готуйтесь завчасно: якщо для сидру вам потрібно буде лише 6-14 днів, то для вина всі 16 тижнів. Питання чистоти продукту вирішується програмою самоочищення за допомогою світлодіодної UV-C  лампи. 

 

№4 Розумний годинник Google 

Ну, а щоб пильнувати нерозважливих гостів, власне самопочуття після дегустації домашнього вина чи момент, коли годинник проб’є північ, попросіть Миколая про розумний годинник – надійний помічник на вашому зап’ясті. Можливо саме він підкаже вам, коли саме щедрий Святий покладе торбинку з подарунками вам під подушку. 

А якщо ви самі хочете стати добрим чарівником, одягайте цей прекрасний костюм і ні в кого не виникне жодних сумнів щодо вашого магічного походження. Створюйте свою казку самі!

 

 

Comments are closed.