Завантажте це: Apple Music тепер на Facebook Messenger!

Facebook і Apple об’єдналися, щоб додати до FB Месенджера музичний Додаток.  Новий Бот від Apple Music це не просто рекомендації, які додаток пропонує вам послухати, це і ваш особистий пошук, який здійснюється у доволі незвичний спосіб: за допомогою смайликів. Для того, щоб отримати підбірку треків або, навіть, альбомів, які б вам хотілось послухати, просто надішліть боту повідомлення з смайликом, символізуючим ваш настрій.

Допоки Додаток тільки увійшов у широкий вжиток, не всі емоджі працюють так, як би цього хотілось. Наприклад, на  ?реагує краще, ніж на ? ))), але загалом, відповідь Боту на ваш запит доволі влучна.

Звичайно, ви можете отримувати музичні композиції і класичним шляхом: через введення у чаті імені відповідного виконавця, стилю чи альбому. Або обираючи категорії: “Нові надходження”, “Вибір редакції”. 

Крім того, музичне розширення Месенджера дозволяє користувачам обмінюватися кліпами та композиціями безпосередньо у чатах. Вам потрібно лише включити Додаток з меню (+) у FB Messenger і знайти потрібного виконавця чи пісню.

Але є одне але….. Зрозуміло, що метою впровадження такого Додатку є залучення більшої кількості людей до платного потокового сервісу музики, тому Розширення не дасть вам слухати повні варіанти пісень, якщо ви не є платним абонентом. Користуючись безкоштовною версією Додатку, ви зможете лише переглядати та ділитися 30-секундними треками. Хоча, навіть невеличкі уривки пісень можуть бути корисними, особливо, якщо це стосується нових композицій.

Comments are closed.