В пошуках натхнення з найкращими сторінками Instagram

Напередодні Нового Року та Різдва, коли передчуття свята визирає тонкими натяками, будь-які мотивуючі речі стають особливо бажаними, а тому, насолоджуйтесь постом про найкращі акаунти Інстаграму, які надихають на нові мрії, емоції та звершення.

  Лоні Джейн – @lonijane

Акаунт Лоні – це приклад того, як здоровий спосіб життя може бути не лише не обтяжливим та нудним, а веселим, гармонійним та вишуканим. Саме так можна описати надзвичайні фото досвідченої вегетаріанки, яка популяризує корисне харчування і робить його прекрасним.

 

Джесіка Штейн @tuulavintage

Instagram Джесіки легкий як повітря, тому і називається «tuula», що в перекладі з фінської означає “вітер”. А розповідає авторка в ньому про свою пристрасть до подорожей, красу миттєвостей цього життя і, звичайно, квіти. Це неймовірно.

 

National Geographic Travel — @natgeotravel

Будь-які коментарі зайві. Зрештою, жодні слова не опишуть чудо, схоплене на цих фото.

 

Валері- @biggalyoga

Інстаграм Валері – яскравий приклад того, ким ви можете бути, якщо докладете трішки зусиль. А ще того, наскільки крута штука йога! Цей Інстаграм для початківців, для тих, хто вчиться любити себе і, звичайно, про самовдосконалення. Валері змогла, і  ви зможете.

 

Джордан Ферней — @ohhappyday

Джерело натхнення навіть для тих, хто вважає себе не креативною людиною. Саме тут, все, що завгодно з мільйонами надзвичайних DIY-ідей ( DIY — Do It Yourself, «зроби сам»). Просто дивитись практично неможливо!

 

Хаміш Блейк — @hamishblakeshotz

Веселі будні австралійського коміка та його сина не залишать вас байдужими. Наповнене враженнями життя і тільки позитивні емоції.

 

Міан Сканлан — @miannscanlan

Море, схоже на сніг, схоже на пісок, схоже на життя, і море в очах чарівної Міан, яка ділиться  з нами його настроєм.

 

Apartmen Therapy — @apartmenttherapy

Щоб у вас завжди було місце, де бурхливі будні життя не зможуть вас знайти, організуйте його самі. Наприклад так, як це пропонує зробити Квартирна терапія.

 

дякуючи https://monocler.ru/

Comments are closed.