HTC U11 Plus – новий флагман з прозорим корпусом

Початково, нова мова модель від тайванської компанії HTC мала реалізовуватись у двох кольорах: чорному та сірому. Проте, згодом до лінії ввели ще один оригінальний варіант – U11 Plus з прозорим корпусом. 

   

Подібні варіанти, але вже рішенням самих власників, наділялись Samsung Galaxy S8 і Galaxy S8+, з метою безпосереднього огляду внутрішніх компонентів смартфонів. Єдиним телефоном, до HTC U11 Plus, який одразу з виробництва був представлений у прозорому корпусі, був LG Fx0 (2014 рік). Відтоді виробники не використовували прозорі корпуса навіть для бюджетних моделей мобільних пристроїв, тому, передбачити реакцію загалу на нову модель, доволі важко. Хоча, той факт, що аналогів HTC U11 Plus на ринку смартфонів наразі не має, надає моделі статус ексклюзивної.  

Про естетику вигляду оригінальної моделі можна судити з тізерного зображення, розміщеного компанією НТС. На фото видно затоновану, проте прозору задню кришку пристрою, крізь яку проглядаються компоненти телефону. Можна очікувати, що реноме компанії та якість самого флагману зададуть тон новому тренду наступного року, і прозорий корпус стане ще одним варіантом моделей провідних виробників ринку смартфонів.

за інформацією з https://portaltele.com.ua

Comments are closed.