Понеділок? Знову стрес? Не проблема з новим SimyBall!

Є багато способів подолати напруження щоденних буднів і цього разу розробники вирішили запропонувати нам боротись із стресом у грі, спеціально підібраній під настрій кожного окремого користувача.

SimyBall – це веселий ігровий пристрій, який може показати вам ваш особистий рівень стресовитримки. Інноваційний контролер здатен вимірювати ступінь напруження у людини, враховуючи декілька параметрів: пульс, температуру тіла, реакцію шкіри, в тому числі, і в процесі гри. Крім функції аналізу, розробники пропонують використовувати його як засіб для зняття стресу та навчання.  

Як працює SimyBall?

Щоб проаналізувати власний рівень емоційного збудження чи його відсутності, потрібно лише потримати контролер у руці. Колір пристрою покаже вам ваш стан. Синій тон – ви повністю розслаблені, зелений – стан спокою, жовтий – помірний рівень збудження, а червоний, відповідно, стан сильного стресу.

Система SimyBall складається з біологічного аналізатора, різноманітних ігрових додатків (SimyGames), як активних, так і розслаблюючих та навчальних. Крім цього, пристрій містить персонального віртуального тренера, який підтримує користувача порадами та мотиваційними закликами.

 

На даний момент, пристрій шукає підтримки на kickstarter.com

Comments are closed.