Найпотрібніші Додатки у цьому році. Обирай найкраще!

За версією Нового Часу, саме ці програми зроблять ваше життя комфортнішим та різноманітнішим.

Play Music / Apple Music / Deezer

Лише за 59 гривень ви отримуєте доступ до безлічі треків для прослуховування онлайн та офлайн. Тут і найсвіжіші новинки, і добірки за вашими вподобаннями. Створюйте власні списки та обирайте стилі, виконавців чи тематику. Жодних обмежень для справжніх меломанів!

 

Snapseed

 Чудовий безкоштовний сервіс для редагування фотографій. Жодної реклами, зате безліч зручних інструментів та функцій як для початківців, так і для професіоналів. Коригуйте, обрізайте, експериментуйте разом з Snapspeed.

 

Sophos

Хороший безкоштовний мобільний антивірус, що не лише захищає від злочинних програм, фільтрує вміст браузера та оберігає додатки, але й гарантує безпеку з’єднання через Wi-Fi, сканер QR-коду. Генерує одноразові паролі, блокує небажані телефонні дзвінки, і загалом, радить, як зробити ваш смартфон максимально безпечним. Більш повний захист, що включає не лише мобільний зв’язок, але й загалом, усе ваше життя в Інтернеті – це Siccuraзахищає не лише дані на мобільному пристрої, але й поштові акаунти, дані кредитних карток, адреси, фото та пін-коди та ще безліч функцій.

SkyScanner

Додаток для подорожуючих. Підбере найоптимальніші дати, найдешевші рейси, найзручніші маршрути і підкаже про знижки.

Keep

Супер-органайзер, який допоможе навести лад з планами, справами та завданнями. Простий, ергономічний та синхронізується з усіма обліковими записами Google. Розфарбовуйте свої цілі за важливістю, систематизуйте, надавайте доступ і забудьте про блокноти. 

Джерело: techno.nv.ua

 

Comments are closed.