Життя в соціальних платформах – тепер нас 3 мільярди!

На даний час, в світі більше 3 мільярдів (!!!) людей, зареєстрованих в соціальних мережах. Майже половина населення світу проводить хоча б частину дня, оновлюючи свій статус або історію.
Нові данні, складені Hootsuite і We Social, та опубліковані у The Next Web, показали, що в світі нараховується 3.028 мільярда активних користувачів соціальних мереж. Це приголомшливе число, особливо якщо врахувати, що населення Землі становить 7,524 мільярда людей.
Отже, близько 40% населення світу використовує соціальні мережі, і лише невелика частина з 3,819 мільярдів людей з доступом в Інтернет не має профілю. Мобільні користувачі складають більшість – 2,780 млрд активних користувачів.

Це величезне число і, згідно з даними статистики різних міжнародних джерел і соціальних платформ, воно продовжує рости. Тільки з квітня цього року, загальне число учасників соцмереж в світі виросло на 4% (що відповідає 121 мільйону чоловік). Це близько мільйона нових користувачів у день!
Facebook, очікувано, є лідером соц. платформ – це приблизно 2.047 мільярда активних користувачів (АК), в той час як інші його додатки, WhatsApp і Messenger займають третю і четверту позицію з числом понад мільярд АК. Впритул до лідерів підходить Instagram, у якого приблизно 700 мільйонів АК.

Тому, наступного разу, коли ви будете витрачати свій час на Facebook або Twitter, що не відчувайте себе винним – ви не самотні. Більшість населення світу використовує свої вільні моменти, прокручуючи стрічки новин. 

Comments are closed.