12 тис. фунтів стерлінгів на порятунок, годування та перетримку собак в Києві до зимового періоду

Передмова

Маленький ангел Ірина Дегтяр та її родина врятували 3 собаки та 15 цуценят з будівельного майданчику в селі Нові Петричі під Києвом (район Оболоні). На сьогоднішній момент всі вони здорові, проте швидко переростають свій тимчасовий притулок. Досить тепла вереснева погода стала благословенням хоробрим маленьким створінням та їхнім батькам, але незабаром в свої права вступить зима, сніги та морози в – 20 С° можуть стати фатальними для тварин.

Саме тому, надзвичайно важливо якнайшвидше знайти придатне приміщення для розташування цих та інших собак, доки їхні опікуни не знайдуть їм надійних  та чуйних господарів.

Наша мета: переселити цих безхатьків у будинки та розмістити решту при Монастирях та Дитячих будинках.

Наші пріоритети – люблячі домівки, адже заможні оселі, не завжди бувають люблячими, натомість, ті, хто вміє любити, не завжди живуть в достатку. Тому, проект зможе підтримати люблячі сім’ї, які візьмуть на себе опіку тварин, як медичним обслуговуванням, так і харчуванням. Крім цього, особлива допомога у вигляді найнеобхідніших речей (мило, зубна паста, туалетний папір, пральний порошок) буде надходити і до Дитячих будинків та Монастирів, а Ви зможете самостійно переглядати усі звіти про витрати. Така взаємодія з приймаючими сім’ями дозволить нам постійно стежити за доглядом та добробутом собак.

Так! Це компанія із довгостроковими зобов’язаннями, яка задовільнить усіх, хто стане його частиною.

Наразі, проект фінансується небайдужими людьми, під керівництвом його ініціатора, виконавчого директора компанії n-gage Ukraine Ніка Пателя. Ми будемо раді будь-якому вкладу, незалежно від його розміру, а також підтримаємо вас, якщо у вас виникне бажання стати спонсором окремого вихованця на довгостроковій основі чи….запропонувати своє серце та місце у власній оселі комусь з цих маленьких клубочків щастя в будь-якому місці Європи.

 

Будь ласка, поширюйте свою турботу та цей пост)) 

Для підтримки приходьте сюди 

 

Фінансова допомога надходить від благодійного проекту компанії n-gage Ukraine, але ваша участь, незалежно від розміру пожертви, стане додатковою можливістю допомогти тим, хто цього потребує.

Comments are closed.