Лист до Миколая: найкращі гаджети-подарунки для великих та малих

 

Нове покоління вимагає нових подарунків і сьогодні розробникам є чим нас потішити. Отож, ось декілька чудових новинок цього сезону, які ви обов’язково захочете побачити у себе під подушкою!

№1 Вогняна Bluetooth-колонка

Романтична колонка Fireside Audiobox, темп та гучність якої проявляється у танцюючих полум’яних пелюстках, стане в нагоді як у затишному родинному колі, так і в гучній компанії найкращих друзів. Полум’я справжнє і створюється завдяки пропановому балону. Ви можете слухати ваші улюблені треки протягом 8-ми годин безперервної роботи і не лише контролювати гучність, але й інтенсивність вогню, який, до речі, безпечно ховається під прозорим покриттям з загартованого скла. 

№2 Ковдра, устілки, шкарпетки і рукавички з ..підігрівом 

Якщо тепло колонки не зігріває, спробуйте ці милі домашні речі, і насолода прекрасним виглядом у зимову ніч не стане випробовуванням для вашого здоров’я. Ковдра має спеціальну гріючу нитку з ізоляцією, під’єднаною до датчика з акумулятором. Налаштовуєте температуру і тепла вам вистачить на, приблизно, 6 годин.

 

№3 Polaroid Cube з Wi-Fi та стабілізацією зображення

Вечірка у самому розпалі? Зафіксуйте палкі танці своїх гостів з ще одним пунктом у вашому Листі бажань – компактною (лише 3,5 см) і недорогою камерою, яка не лише вміє знімати з розрішенням 720p і 1080p, легко кріпиться до будь-яких поверхонь, захищена від атмосферних впливів та ще й може передавати усі ваші враження в режимі LIVE на Facebook  або інші соціальні мережі.

№4 Google Home Voice Activated

З цим акустичним пристроєм вам буде приємно відпочивати від бурхливого святкування, адже Google Home Voice – хороший помічник, який допоможе вам з плануванням дня, відповіддю на безліч питань, розвагах чи улюблених музичних треках і все це приємним голосом! Так круто!

№5 3-D-ручка

В Новому році хочете спробувати щось новеньке? Спробуйте творити. Технологія трьохвимірного друку вже реальність і тепер її використовують не лише наукові співробітники та інженери, але і дизайнери. Вам також сподобаються ці можливості, тому швидше пишіть листа до Миколая, щоб спробувати самому створити унікальні об’ємні фігурки з гарячого пластику. 

№6 VicTsing Shower Speaker 

Чудові вокальні композиції у вас в душі з динаміками, які не лише не бояться води, але стійкі до пилу та ударів. 5 Вт забезпечують хороший звук, а батарея – роботу до 6 годин. Багатосезонна, адже попереду літо!

 

А для того, щоб свято стало веселішим, спробуйте перевтілитись у чарівника з подарунками разом з справжнім костюмом Діда Мороза, зробленим з любов’ю та якісними матеріалами. Звертайтесь! Тутзнають як виглядає Свято!

 

Comments are closed.